På tåget... Igen!

Förstår inte riktigt varför, men av någon väldigt lustig anledning så hittar jag inspiration till blogginlägg på tåget! Det slår ju aldrig fel.

Nu sitter jag på tåget mellan Stockholm och Göteborg, lite tråkigt såhär på lördagskvällen tänker kanske ni. Men ack så fel ni har!

Först köpte jag kaffe på espresso house på centralen i Stockholm (inte världens bästa espresso house Göteborgs central). Kaffet var ljummet... Sådär kul!

Sen står jag på perrongen och väntar på att tåget ska komma, och det gör mig förundrad varje gån faktiskt, hur sj, som vet att det ALLTID är många som åker X2000 mellan Stockholm och Göteborg, ändå trilskas med att köra fram tåget 5 min innan avgång. Det ligger inget rage bakom från mig, men det är sjukt underhållande vad folk är beredda att göra för att komma först på.

Sen har vi gött häng med dregen på schemat, tre fulla "macho" göteborgare. (inte James Bond macho, utan den töntiga typen), samt en ryss som sitter i telefonen och har skällt på någon i snart 2,5 timma.

Mitt i all uppståndelse känner jag för en kaffe samtidigt som jag är kissenödig. Vad gör jag? Jo, jag går och köper kaffe och blir ännu mer kissenödig (classic).

Detta ledde mig till min första toaupplevelse på transportmedel. Har väldigt klaustrofobi (stavning?) och har försökt att undvika trånga utrymmen. Gick aldrig ens på toa när jag flög till Indien 9h. Men nu var jag så nödig att jag var tvungen, lite stolt är jag att jag klarade det och det såg också halva befolkningen på X2000 som såg mig gå och le efter toabesölet samtidigt som jag kastades runt som en pingpong boll mellan sätena när jag gick.

För att avsluta min upplevelse av tågfärden kan jag berätta att tågvärden såg hur jag verkligen inte klarade at att gå i gången när tåget körde att han gav mig en lektion i hur man ska gå.

Bredbent med svikt i knäna :D


RSS 2.0