From me to you Mongo!

Det kom till min vetskap tidigare i veckan att min kära lagkamrat Mongo (aka Julia Henningsson) ska byta lag, vilket gör mig mycket nedstäm. Ett glatt ansikte på träningarna som hela tiden gör mål och klagar på att allt spring är något som kommer att saknas direk. Och det största fråga måste ju vara;
VEM SKA KALLA MIG CARLOS NU?
Julia, du kommer att bli saknar (hell, jag saknar dig redan mongo) men jag önskar dig all lycka i världen!
Puss och kram från din Carlos

SOOL


Jag vaknar upp och märker att det är sol ute, hur glad blir man inte!!!!
Just nu sitter jag dock och äter frukost och lyssnar på lite Maggio, men snart stundar en liten solstund innan jag ska bege mig till Bengtssons trafikskola och ta min första riktiga körlektion.. NERVÖS!!
I går satt jag även och kollade in höstmodet som börjar poppa upp nu, förlåt alla sommar älskare för att jag tar upp hösten när det fortfarande är sommar! Därför ska jag inte förstöra denna fina sommardag för er, uppdatering om höstmodet kommer senare (kanske ikväll).
Nä, nu ska jag ta och bege mig utåt för lite sollapande, är blek som ett spöke. Saknar dock en pool i trädgården, så om någon känner sig manad är det bara att sätta igång.
Soliga pussar!



Jag tror jag är kär..

Löpning... Finns det helt ärligt någonting bättre än att bli totalt utmattad från träning?
DET ÄR SÅ JÄVLA SKÖÖÖÖÖNT! Att bara gå ut och springa för att bara vara, träna uthållighet eller intervalla sönder benen tills man spyr och det känns som att fötterna svävar över marken. Att tidlöst fara genom jorden på ett så simpelt sätt och det är du som har kontrollen. GUD vad jag har saknat att gå ut och springa...
Dagens hyllning går därför till Löpningen!


Solsting

Hellu frendsisar!
Varit lite segt med kommentarer nu det senaste alltså! Men jag kanske inte ska klaga eftersom ni kanske har haft svårt att hitta mig ;)
Idag har det varit en kanon dag, soool hela dagen lång! Det är helt fantastiskt och jag kan knappt vänta till imorgon, då jag har hört att det ska vara lika underbart väder. Förutom att man blir brun och glad när det är bra väder så tycker jag också att man rör på sig mer, man tar den där extra promenaden eller cyklar till kompisen istället för att ta bussen. Detta är väl behövlig då jag denna sommaren har varit FASLIGT lat! Jag skämtar inte någonstans i den meningen.. Min löpningsfrekvens har legat på den lägsta genom historien och nu måste jag banne mig komma igång.
Men jag tror inte att jag är ensam om detta, man blir ju lite bekväm när det är varmt och man har ledigt. Det värsta är dessutom att komma över de första gångerna, när rutinen väl är igång så är det ju lugnt. Därför ska jag faktiskt ge mig ut på en hård löprunda i den 28 gradiga värmen och svettas tills jag knappt vet vad jag heter.
Så nu måste jag dra mig, annars fastnar jag vid datorn och sabbar mitt försök att återfå min löpningsrutin ;)
Önska mig lycka till, och om ni ser mig kan ni väl vinka!
Peace and love!
Ps. Jag bjuder på en mysig sommarbild medan jag är ute och springer. Ds

RSS 2.0