Home Sweet Home

När jag är i Kungsbacka tänker jag sällan på Vargön och Vänersborg. Det var så länge sedan jag flyttade att min utgångspunkt i alla situationer är Kungsbacka. Men när jag då och då åker hem så känns det i hjärtat, ett sting av återuppväckt saknad. Triangeln Vargön, Vänersborg och Trollhättan är ett paradis som egentligen aldrig bör glömmas bort, dessvärre har jag sällan tid att hälsa på mer än 1 till 2 dagar vilket är helt sjuke om man tänker efter. Vargön kommer dock alltid att stå mig närmas och jag lovar alla vänersborg och vargön kompisar att jag ska spendera mer tid med er och mina hemtrakter.
Peace and Love for true happiness

Bara en tanke..

Det diamantbeströdda mörkblåa täcket kommer alltid att finnas där. Stjärnorna kommer för evigt att osjälviskt skänka en gränslös frid och en sällsynt klarhet. Det spelar ingen roll vilken din anledning är, de kommer ständigt vaka över dig som en tidlös vän. De kommer alltid att välkomna dig som ett varmt täcke över bröstet och de kommer alltid att lyfta tyngden från dina axlar, om än bara för en stund, även om det var flera veckor sedan ni sågs. De små, men klara pärlorna ger din själ ett djupt andetag och en paus från omvärlden. Jag har alltid fått svar på mina tankar under en klar stjärnhimmel.

Like Cherry's on top

En sak som har fått mig konfunderad under en ganska lång veckoperiod är frågan varför alla människor är så himla sura hela tiden. Jag tror i alla fall inte att jag är exeptionellt mer positiv än den vanliga svensson, även om jag har infall som kan överträffa de flesta, men just nu känns det som att mänsklighetens humör har tagit en rejäl dipp.


Jag snackar om otrevliga pensionärer, ignorerande business-människor och tykna ungdomar. Vart man än vänder blicken på stan så möter man med största sannorlikhet otrevlighetens ansikte. Bara skepnaden av otrevligheten kan för mig förstöra en hel dag, så därför uppmanar jag er läsare att le! Le tills dina smilband inte klarar med, le till trevlighetens slöja sköljer över de sura själar som befinner sig på vår jord. Vi har så himla mycket att vara tacksama för att det inte borde spela någon roll i fall en dag skulle falla in på oturens spår. Ibland blir saker lite tokiga, jag brukar mest skratta åt det och det brukar räcka. Så dagens ordspråk får bli:


Fake it till you make it- le även om du är sur, det hjälper =)


Peace and love

Mitt nya Liv

Herregud, inser att om man läser rubriken låter det som att jag flytt till ett annat land och skapat en helt ny identitet eller något. Hade varit rätt cool, men just så omfattande och spännande är sanningen inte. Visst, mitt liv är spännande och action samt drama är det ingen brist på men när jag refererar tilll "mitt nya liv" syftar jag mer på det faktum att jag nu tagit studenten och står vid gaveln till mitt vuxna liv.
Det är helt galet egentligen, på en dag går man från att vara ett skolbarn till att bli vuxen. Totalt crazy-guy om du frågar mig, men ändå otroligt spännande eftersom jag nu själv kan styra min framtid och jag kan bli precis vad jag vill, jag kan göra precis vad jag vill, jag skapar min egen framtid. Snacka om power!
Jag började mitt nya liv med en hejdundrandes fest på självaste ärodagen, studenten, och slutade den första dagen i mitt nya liv berusad, kissenödig och lite småförälskad. Det bästa i den tidigare meningen är ordet "småförälskad", många av er som läser min blogg vet antagligen vad jag pratar om men för er som inte vet så har jag träffade en alldeles överträfflig pojk som är otroligt charmant, snygg och smart.. Med andra ord perfekt! Så nu, mer än en månad efter den första dagen i mitt nya liv är jag mer än småförälskad då denna omtalade pojk totalt spränger bort alla stämplar jag någonsin satt på flocken killar, och kvar står jag och känner mig osäker, liten och med handsvett.. och minst sagt kär som bara den! En månad med en kille som är helt fantastisk och jag känner mig liten och osäker, man måste bara älska det!
Hoppas att ni andra studenter har fått en lika bra början på era nya liv!
Peace and love

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0